Sabtu, Mei 07, 2011

Masa Terbaik Membeli Emas

 Harga emas sekarang tengah cun untuk tambahkan asset.
 Kalau tengok pada graf ni harga nak memantul pada garis MA monthly.
Jika diperhatikan pada table diatas, harga public gold memang tengah turun. Jadi sesiapa  yang ade modal tu memang terbaik la dapat peluang ni. Boleh juga guna teknik pajak ar rahnu untuk mendapatkan modal tambah asset. Kalau nak main short term memang waktu ni  lah yang paling ditunggu-tunggu .

1 ulasan:

  1. tengok graf mt4 tu macam good opportunity for buyer nih. Good info

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...