Selasa, Oktober 11, 2011

Apa dah Jadi Harga Emas Public Gold?

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Perasan tak harga emas Public Gold/Dinar semua RM0.00?
Harga emas RM0?
 Apa dah jadi sebenarnya ni? Lalu saya pun, membuka website publicgold dan juga publicdinar. Tetapi amat kecewa kerana sebaik sahaja page loading ...tertera mesej berikut (klik untuk imej yang lebih jelas):

Diharap, masalah ini dapat diselesaikan dengan segera oleh pihak yang berkenaan. Tambahan pula harga emas tengah rendah. Pastai ramai yang nak beli. Atau adakah ini propaganda pihak-pihak tertentu? Saya pun tak tahu...

5 ulasan:

  1. kalau nak main emas baik main sekarang sebelum dia naik menggila balik....

    BalasPadam
  2. waahh... betul murah nii.. hihi...

    BalasPadam
  3. Bukan bisnes trick maa.. web public gold ada prob... lama jugak. tapi kalau ada yg nak beli atau nak jadi dealer emas public gold boleh contact saya...email boleh call pun boleh...sms.pun bleh...0193311275..kita boleh cite..harga pun tgh rendah ni...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...