Jumaat, Oktober 07, 2011

Makan di Port Dickson

Assalamualaikum..
Anda semua  biasa tak jalan-jalan kat Port Dickson ( PD) . Kat mana anda akan  menjamu selera?....
Last week kami pergi jalan-jalan ke PD . Menginap satu malam di Cocobay. Masa lpas check out nak balik , perut memang dah lapar dan tak tau nak makan kat mana. Boring pulak makan kat kdai tomyan seafood yang melambak2 kat sana. Dalam perjalanan nak balik tu, hubby ternampak satu kedai makan yang ada ayam panggang. Jadi, kami pun singgah untuk menjamu selera. Apa yang disajikan? Nasi Kukus Ayam Panggang dan kedai dia ala-ala cowboy gitu. Rasa memang best. Ayam dimasak sempuna dengan sos dia yang sedap. Dengan harga yang sangat berpatutan tu memang puas hati la. Nyum nyum....
Nasi kukus ayam panggang RM5 je..

Iffah pun nak makan jugak la ..lapar



Ni dia nasi kukus ayam panggang tu



Tambah lagi 1/2

Iffah ....tengok apa tu

Satu poster menarik dan bermakna

11 ulasan:

  1. Ayam panggang yg buat mata kakak tak berkelip dan buat kecur je...:)

    BalasPadam
  2. Ok sangat murah..adakah nasi tersebut sedap? * rasa nak g PD lak sok hehe!!!

    BalasPadam
  3. @KiMiE memang sedap. Kita siap ratah lagi setengah ekor lpas mkn ns tu hehe...

    BalasPadam
  4. kedai tu sebelah mana..menghala tanjung tuan or jalan nak g pasar malam tu..huu sedap2 nak pi makan..

    BalasPadam
  5. @KiMiE lokasinya tak jauh dari roundabout lepas highway dari seremban tu menghala ke teluk kemang sebelah kanan jalan. retoran tu betul2 kat selekoh.

    BalasPadam
  6. ayam panggang sedap....nyum3...

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...