Khamis, Oktober 06, 2011

Maxis Football Hot Ticket

Football Hot Ticket...Apa tu?

Untuk pengetahuan semua, Hotlink sedang memberikan anda ganjaran  perjalanan (trip)  seumur hidup! Anda Berpeluang untuk menonton perlawanan bola sepak secara LIVE di England dengan  Football Hot Ticket atau hadiah saguhati berupa  baju jersey original. Anda juga boleh Scratch and Win untuk hadiah segera, Win SMS Bonus dalam permainan bonus mingguan dan menerima Berita BolaSepak harian Percuma! Penjimatan hebat dan hadiah-hadiah yang sangat  menarik. Apa lagi…jomla Hot Ticket.

RM15 FOOTBALL HOT TICKET
  • 50 Minutes
  • 150 SMS
  • 7 days validity
  • All local networks, All day
  • Minutes & SMS worth RM33.00






















RM10 FOOTBALL HOT TICKET
  • 35 Minutes
  • 80 SMS
  • 5 days validity
  • All local networks, All day
  • Minutes & SMS worth RM20.60
Untuk keterangan lanjut sila Klik SINI

9 ulasan:

  1. hotticket smkn mntap!! tp syg x sume kedai ado

    BalasPadam
  2. wahhh, menarik sungguh bacaan2 d sini.. banyak info menarik... insya Allah bole jadi bahan rujukan dan panduan bila memerlukan... thanx yaa

    Salam berkunjung di sini. Salam ukhuwah salam silaturrahim.

    Dah follow sini yang ke- 248 ye..
    Follow lah kembali kalau sudi. Hehe

    Ikhlas
    ~Gen2Merah~

    BalasPadam
  3. @Gen2Merah
    terima kasih banyak2 ya. dengan pantas saya follow kembali!

    BalasPadam
  4. aiyohh..ada dapat free macam ni lagi.
    tapi kene la sedia duit2 belanjenye nanti kalau menang. takkan semua nak sponsor..

    BalasPadam
  5. dah lama tak guna maxis... hehe

    BalasPadam
  6. untung la sapa menang nanti

    BalasPadam

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...