Rabu, April 18, 2012

Bapa Kejam Pijak Anak Sampai Mati

Kelakuan seorang bapa ini mengalahkan haiwan. Bodoh betul. Itu lah akibat mabuk dah tak boleh nak berfikir. Seperti yang dilaporkan di akhbar Harian Metro, mangsa seorang bayi berusia 2 minggu mengalami kecedaraan teruk di kepala manakala tulang rusuknya patah akibat dipijak dan di hentak oleh bapa kandungnya.

Sumber polis berkata, hasil laporan bedah siasat pakar patalogi Hospital Raja Permaisuri Bainun (HRPB), Ipoh, di sini, mendapati selain dipijak bapanya, bayi malang itu turut dihumban ke dinding. 
Menurutnya, mangsa dipercayai dihentak atau dihumban ke dinding oleh bapa kandungnya sendiri yang dikatakan berada dalam keadaan mabuk.


“Mangsa mati dalam keadaan terseksa apabila tengkoraknya hancur. Ada kemungkinan kepala mangsa dihentam sekuat hati pada objek keras hingga menyebabkan tengkoraknya pecah.


“Doktor yang melakukan bedah siasat turut menemui kepingan dan cebisan tengkorak mangsa yang sudah pecah. Selain itu, tulang rusuk mangsa juga patah dipercayai akibat dipijak bapanya“ katanyaTiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...