Selasa, Januari 29, 2013

Jangan spekulasi kematian WilliamKULAIJAYA 29 Jan. - Ketua Polis Negara, Tan Sri Ismail Omar meminta orang ramai tidak membuat sebarang spekulasi berkaitan kes seorang kanak-kanak, William Yau Zhen Zhong yang mayatnya ditemui di Jeti Sungai Sireh, Pelabuhan Klang pada Khamis lalu.

Beliau berkata, polis telah menjalankan siasatan mengikut segala prosedur serta pengesahan ujian asid deoksiribonukleik (DNA) dan mengklasifikasikan kes itu sebagai kematian mengejut (SDR).

“Kita anggap kes ini sebagai SDR dan tidak mahu mengulas panjang isu ini kerana semua orang tahu ibu bapa William masih bersedih atas kehilangan anak mereka.

“Jangan buat sebarang spekulasi mengenai kematian kanak-kanak ini kerana polis masih menyiasat," katanya selepas majlis perasmian Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Kulaijaya oleh Sultan Johor, Sultan Ibrahim Sultan Iskandar di sini hari ini. - UTUSANArtikel Penuh: http://www.utusan.com.my/utusan/Jenayah/20130129/je_04/KPN-minta-jangan-spekulasi-kematian-William#ixzz2JM3DjsAf
© Utusan Melayu (M) Bhd

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...