Jumaat, Mac 01, 2013

Aduhai Broadband

Dah lama tak mengupdate. Selain sibuk (sibukla sangat...) broadband yang sangat lembap adalah punca utama malas nak berintenet ni..Customer Service line sangatlah sibuk...bila dapat cakap, tak tau pulak nak menyetelkan....kena tunggu pulak dia tanya bahagian teknikal. Tak lama lepastu...speed jadi ok..Esoknya, jadi balik.. .ngalahkan siput ..Malas nak telefon lagi, kite hantar je form yang ada kat website dia tu...Lepas itu, ok sikit..bolehla surfing dan Fb...tak taula sebab kite komplen ke....tak de pulak email follow up ke..bgtau problem solved ke. Cuma dia bagi kes ID... Alhamdulillah...sekarang dah ok

Rasa nak tidurlah pulak. sebelum tidur....maafkan semua orang...agar dapat tidur dengan aman, hati pun tenang. Kemaafan dendam yang terindah....macam lagu Aishah pulak...

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...