Rabu, Mei 14, 2014

Frozen

Frozen...ingat kan cerita apala kan masa mula2 dengar tu. Selalu tengok video Marsha tu Bebaskan...bebaskan..
Satu hari rasa agak bosan tengok cerita kat tv..Topup Njoi jap..pastu beli frozen.
Lepastu layan la dengan dua orang princess tu. Best jugak...sebab....sebab akak memang minat kartun animasi ni...
Si princess berdua tu tak jemu2 ulang2 tengok. Paling diaorang tunggu masa lagu 'let it go' atau BM nya bebaskan...siap tiru segala gerak geri...
Watak yang paling comel bagi akak adalah orang salji yang bernama Olaf. Cute sangat terutama masa excited dapat hidung (lobak merah) .
Cerita ni banyak lagu..tapi lagunya best dan tak membosankan. Akak suka lagu..do you wanna build a snowman...Tak rugi beli sebab memang 2 haritu tengok berulang kali...ok...tu je..

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...