Khamis, April 09, 2015

Terkena Lagi Dengan DIGI

Nak marah betul ni. Rasa kena tipu je dengan Digi.
Semalam aku subscribe pakej internet digi RM4 untuk 300MB sah selama 24 jam (Bawah super deals)
Lepas subscribe tu dapat reply bagitau diberi ganjaran 300MB Free. Aik? dah tolak kredit tadi kan free apekebende? Dapat additional 300MB ke? Jeng3X tengok sape yang kena.
Lantak lah, aku pun guna je internet tu. Lepas guna tu try cek berapa kuota yang tinggal tapi x bleh. Belum sempat habis tempoh 24 jam tiba-tiba dapat sms dari Digi bagitau penggunaan internet dah lebih RM8.
Pakej anda tidak boleh periksa data. Senang nak extra caj smpai hbis kredit. Terbaik Hantu Kuning

Gila punya Digi penipu. Dah subscribe pakej tapi tetap jugak caj per data. Dah tu nak cek quota kt #128# tak boleh. Katanya pakaj ni tak boleh cek quota dah pakai. Sedap la digi rompak kredit kalau tiba-tiba terlebih pakai. Tau2 je kredit dah nak habis.

Sah sehingga kul 13.27 esok. Taik kucing DIGI. Baru kul 12.00 dah kene tolak RM8.
Tak puas hati betul. Buat komplen kat FB Digi dulu. tengok apa diorng reply. Lepas ni nak buat aduan kt SKMM & pesatuan pengguna plak.

Ya Allah, berikanlah kesabaran buat hambamu yang teraniaya ini....

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...