Jumaat, Mei 20, 2016

FESYEN BAJU RAYA 2016

Raya dah dekat ni. Nak pakai baju ape ek?

Orang perempuan la makhluk Allah paling sibuk time nak raya kan?
Kita bukan lupa Ramadhan. Puasa dan ibadat lain tetap kami utamakan juga, 

Cuma senang. Bila kita prepare awal-awal baju raya, tak payah nak sibuk dah nanti masa bulan puasa. Tak gitu? 

Ada yang suka fesyen raya sedondon . Warna sama, fesyen sama. Ada yang tak kisah design. Asalkan warna sama. 

Kita dalam teruja nak bergaya, jangan lah lupa aurat yang wajib dipelihara. Betul tak? Pakaila baju labuh, longgar sikit tak apa. Kalau pakai ketat-ketat tu nampak macam tak selesa je. Nanti jadi santapan mata orang pula. Nanti waktu panas nampak pulak baju basah kena peluh. 

Sekarang  ramai peniaga dah mula jual baju raya. Pilihan di tangan kita. Pilihlah yang terbaik

Muslimah4u ada mengeluarkan baju raya yang di beri nama BELLVANIA. Ia baju kurung moden yang diberi nilai tambah dengan ZIP SOROK di bahagian dada dan poket di kiri dan kanan baju. Potongan berbentuk A. Tak ikut bentuk badan. Diperbuat daripada kain satin paloma. Kain satin ni macam kain satin moda, Tak panas, peluh cepat kering.Saya ada baju daripada kain satin jenis macam ni. Sedap pakai. Serius. 

Nak tengok tak ? Cuba tengok kat IG https://www.instagram.com/bajumuslimah_ct/

ADA SPECIAL OFFER untuk pembeli terawal katanya. 









Tiada ulasan:

Catat Ulasan

Terima kasih atas komen anda yang CUTE..:)
Sila Datang Lagi...